Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Εγκαίνια Πάρκου Δεινοσαύρων στην Αθηένου

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στις 11:00π.μ.,  ο Δήμαρχος  Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, με την παρουσία αρκετού κοινού, τέλεσε τα εγκαίνια της Έκθεσης Έργων Επιστήμης και Τέχνης (Δεινόσαυροι – Μυθολογικά Πλάσματα κ.λ.π.) (Πάρκο Δεινοσαύρων). Το Πάρκο δημιουργήθηκε από τον κάτοικο Αθηένου Δρ. Γιώργο Φλωρίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό, Ερευνητή, σε χώρο που ανήκει στην οικογένειά του και που ευγενώς παραχώρησε τη χρήση στον Δήμο Αθηένου.

Σε ομιλία εγκαινιάζοντας τον χώρο ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Φλωρίδη, που με μεράκι δημιούργησε έναν εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο με υπέροχα εκθέματα, του οποίου παραχώρησε τη χρήση στον Δήμο Αθηένου για να τον χαίρονται μικροί και μεγάλοι απ’ όλη την Κύπρο.

Ο κ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στις προσπάθειές του για κατασκευή των εκθεμάτων και τη διαμόρφωση του χώρου, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αθηένου που αγκάλιασαν την προσπάθειά του, τη σύζυγο και την οικογένειά του για την υπομονή τους, τον Όμιλο Φωτιάδη για τη βοήθεια και την παραχώρηση ποτών για τις ανάγκες των εγκαινίων, καθώς και σε όλους τους άλλους που βοήθησαν στην κατασκευή του έργου.

Μετά την τέλεση των εγκαινίων ο κ. Φλωρίδης ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στον χώρο, ενώ εξήγησε επιστημονικά το κάθε αντικείμενο που παρουσιάζεται.

Το Πάρκο θα είναι στη χρήση του Δήμου Αθηένου και σχολεία, επισκέπτες και άλλοι που θα θέλουν να το επισκεφτούν θα μπορούν να το κάνουν, σε συνεννόηση με τα γραφεία του Δήμου Αθηένου,

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ                                      12 Ιουνίου 2022