Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ+», ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΕΩΝ URBACT 14-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς αναχώρησε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 για να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Πόλεων URBACT (URBACT City Festival) που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 14 ως τις 16 Ιουνίου 2022. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τη Γραμματεία του Προγράμματος URBACT και δίνει την ευκαιρία στις ευρωπαϊκές πόλεις των Δικτύων Μεταφοράς Καλών Πρακτικών, αλλά και όλων των άλλων δικτύων του  URBACT, να παρουσιάσουν τον αντίκτυπο που έχουν οι δράσεις τους, μετά από τέσσερα χρόνια πειραματισμού, ανταλλαγής και εκμάθησης. Θα συζητηθούν επίσης ποικίλα θέματα που αφορούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις και η συνέχεια του προγράμματος URBACT σ’ αυτή τη νέα Προγραμματική Περίοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμος Αθηένου, ως Επικεφαλής Εταίρος του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού+», για μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αθηένου για τον εθελοντισμό σε άλλες τέσσερις πόλεις της Ευρώπης, συμμετέχει ενεργά στο Φεστιβάλ. Ο Δήμαρχος Αθηένου θα παραστεί σε διάφορες συνεδρίες/συζητήσεις  για διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν τον Δήμο (στεγαστικά, αειφόρου ανάπτυξης κλπ), ενώ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις του Δήμου Αθηένου στο Πρόγραμμα «Πόλεις Εθελοντισμού+», αλλά και να συναντηθεί με Δημάρχους και άλλους αξιωματούχους διαφόρων Ευρωπαϊκών Πόλεων και θα έχει συζητήσεις με αυτούς για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης θα συναντηθεί με εκπροσώπους των άλλων εταίρων στο Πρόγραμμα «Πόλεις Εθελοντισμού+», αλλά και με την Επικεφαλής Εμπειρογνώμονα του Δικτύου, που το βοηθά στην επίτευξη των στόχων του.

Στο Φεστιβάλ θα γίνει αναφορά στο μέλλον, με την παρουσίαση της νέας πρόσκλησης του προγράμματος URBACT IV που θα γίνει σύντομα και που έχει στόχο τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη.

Όλα τα έξοδα της συνάντησης καλύπτονται από Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση, μέσω του Προγράμματος «Πόλεις Εθελοντισμού+».

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                                                              14 Ιουνίου 2022