Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – ΝΕΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΗΜΕΡ.12/11/20

Ο Δήμος Αθηένου, εν όψει των νέων περιοριστικών μέτρων που περιλαμβάνονται στο τελευταίο Διάταγμα του Υπουργού Υγείας με ημερομηνία 12 Νοεμβρίου 2020, καλεί όλους τους δημότες σε πιστή εφαρμογή των μέτρων για να καταστεί δυνατή η προσπάθεια αναχαίτισης της εξάπλωσης της πανδημίας από τον Κορωνοϊό, ενώ προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για πλήρη προσήλωση στα μέτρα που ισχύουν.

Γι’ αυτό,

α. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των παιδότοπων που υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου Αθηένου μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2020.

β. Οι επισκέψεις στην έκθεση με θέμα «Δαντέλες βενίς. Η Εξέλιξη της Παράδοσης» αναστέλλονται μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2020.

Ο Δήμος κατανοεί πλήρως τις δυσκολίες που προκύπτουν στη καθημερινότητα κυρίως των μικρών παιδιών, αλλά χρειάζεται από όλους υπομονή και θετικότητα, προκειμένου όλοι μαζί να καταφέρουμε να ελεγχθεί η διασπορά του Κορωνοϊού.