Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΑΤΕΑ 29/11/20

Ο Δήμαρχος κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας το μνημόσυνο των αποθανόντων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Δημοτικού Γραμματέα του Δήμου μας, που θα τελεστεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης Αθηένου.

Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα την προσφορά όλων αυτών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για το καλό και την πρόοδο του Δήμου Αθηένου.

Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοϊό που θα βρίσκονται σε ισχύ.