Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα εορτασθεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 με Δοξολογία στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στις 10:00 π.μ. Στη συνέχεια Θα ακολουθήσει Παρέλαση με τη συμμετοχή όλων των οργανωμένων συνόλων της Αθηένου, η οποία θα κατευθυνθεί στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Αθηένου, όπου θα γίνει τρισάγιο από το ιερατείο του Δήμου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στους ήρωες και αγνοούμενους της Αθηένου.

Πορεία παρέλασης: Τα Τμήματα θα παραταχθούν μπροστά από την Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας και μετά το πέρας της Δοξολογίας θα ξεκινήσουν σε πομπή προς το Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων. Συγκεκριμένα, από την Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών θα προχωρήσουν προς την οδό Αγίου Γεωργίου και θα πορευτούν προς την οδό Μελή Ζαχαριάδη. Η πορεία θα συνεχίσει κατά μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι το Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Αθηένου.

Παρακαλείται το κοινό όπως διατηρηθούν οι δρόμοι καθαροί, τόσο από πεζούς και διερχόμενους, όσο και από σταθμευμένα οχήματα.

Κύριο οδικό δίκτυο που θα επηρεάζεται από την πορεία της παρέλασης θα κλείσει από την Αστυνομία Αθηένου και καλείται το κοινό να συνεργασθεί.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ
24 Οκτωβρίου 2022