Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

Η Πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, μετά από την επιστροφή της από το ταξίδι της στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας και παρά την πολλή κούραση που την διακατείχε, επισκέφθηκε την εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Σταύρωσης του Κυρίου.

Την Πρόεδρο της Βουλής υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ενώ στην εκκλησία παρίσταντο πλήθος πιστών, που σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα παρακολούθησαν τη λειτουργία της Σταύρωσης.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο της Βουλής για την επίσκεψή της και την τιμή που έκανε στον Δήμο, ενώ η ίδια ανέφερε ότι η επίσκεψη ευχαρίστησε πρώτα την ίδια.