Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΘΗΕΝΟΥ

Τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 το πρωί, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και άλλους επιτελείς, στα πλαίσια περιοδείας του επισκέφθηκε ακριτικό φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην Αθηένου. Τον Υπουργό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για τα θέματα της αρμοδιότητάς του, ενώ πρόσφερε δώρα για τους στρατιώτες του φυλακίου. Συνομίλησε με όλους τους στρατιώτες, ενώ, μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, ευχήθηκαν Καλή Ανάσταση σε όλους και ανέφεραν ότι βρίσκονται δίπλα από την ακριτική Αθηένου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς για την επίσκεψη και ανέφερε ότι και ο Δήμος βρίσκεται δίπλα στους στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθηένου, οι οποίοι με την παρουσία τους κάνουν τους κατοίκους να νιώθουν ασφάλεια.

Πριν την αναχώρησή τους, ο Δήμαρχος κάλεσε τον Υπουργό και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς να επισκεφθούν ξανά την Αθηένου, σε ημερομηνία που θα ορισθεί το επόμενο διάστημα, για να ενημερωθούν καλύτερα για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ακριτικό Δήμο και αυτοί αποδέχθηκαν.