Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου,  συγχαίρει τους Αθηενίτες που για άλλη μια φορά συνεχίζουν να είναι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δίνοντας από καρδιάς για τον συνάνθρωπό τους. Συγκεκριμένα, έγινε αυτές τις μέρες δέκτης διαφόρων προσφορών ως πιο κάτω, που διευθετήθηκε και μοιράζονται πριν το Πάσχα, μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, σε άτομα και οικογένειες που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτές τους.

α. Υπέροχος ανώνυμος Αθηενίτης πρόσφερε, όπως κάνει διαχρονικά εδώ και πολλά χρόνια, κάρτες με κουπόνια τροφίμων και κρέατος, συνολικού ποσού  ‎€2.000.

β.  Η εταιρεία «Τυροκομείο Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ», δείχνοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα της, παρέδωσε 90 κιλά χαλούμια και αναρής.

γ.  Η εταιρεία ΕΝ.Α.Κ. (Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου) Λτδ, η οποία εδρεύει στην Αθηένου, όπως κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια σε κάθε γιορτή, παρέδωσε 60 κιλά χαλούμια.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά όλους τους αναφερόμενους για τις αλτρουιστικές πράξεις τους και τους συνεχάρη που μέσα σ’ αυτές τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, ήρθαν χορηγοί προς την Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες και άτομα του Δήμου που έχουν ανάγκη. Επίσης τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας από άτομα και εταιρείες του Δήμου για να βοηθηθούν αυτοί που έχουν ανάγκη, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίζουν το Θεάρεστο εθελοντικό τους έργο.

Από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου