Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κυρίας Στέφης Δράκου στην Αθηένου στις 24/10/2021

Η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Στέφη Δράκου επισκέφθηκε χθες Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 τον Δήμο καταγωγής της, τον Δήμο Αθηένου. Στα πλαίσια της επίσκεψής της ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο, όπου είχε την ευκαιρία με συγγενείς και φίλους να θαυμάσει τις τρεις εξαιρετικές συλλογές του Μουσείου, την αρχαιολογική, τη θρησκευτική και την εθνογραφική. Ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για τη ξενάγηση, η κ. Υπουργός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου και τα εκθέματά του.