Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Εργαστήριο «Ένα ναζιάρικο γαϊδουράκι στο Χάνι» – 29.8.19

Δημιουργία Υφασμάτινων Οικολογικών Τσαντών.

Η σειρά προγραμμάτων «Βαλίτσα με Προιτζιά» του Klokkari Design Studio, προσφέρει μέσα από το εργαστήριο «Ένα Ναζιάρικο Γαϊδουράκι στο Χάνι» μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά της Αθηένου. Τα παιδιά θα ταξιδέψουν μέσα από την πλούσια παράδοση της Αθηένου, τότε που τα γαϊδουράκια ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, να γνωρίσουν ξεχασμένα κομμάτια της παράδοσής της, με στόχο να εμπνευστούν από αυτά και να δημιουργήσουν το δικό τους ναζιάρικο γαϊδουράκι, πάνω σε χρηστικές και οικολογικές υφασμάτινες τσαντούλες.

Στο Klokkari Design Studio αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας μας είναι ο οικολογικός σχεδιασμός και ο απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον.

Το εργαστήριο εντάσσεται στα πλαίσια των 10 χρόνων του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου Αθηένου και τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου.

Ηλικίες 6-12χρ.
Κόστος: 12 ευρώ
Συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών (υφασμάτινη τσάντα, μπογιές κ.α.).

Τοποθεσία: στο Xάνι του Μεστάνα, Αθηένου

*Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 99963938