Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

EURODYSSEY – Διαθέσιμες θέσεις για πρακτική άσκηση στην Ευρώπη

Tο Τμήμα Εργασίας είναι  Συντονιστής στο Πρόγραμμα Eurodyssey και ενημερώνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 40 ευκαιρίες για πρακτική άσκηση για νέους έως 30 ετών, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται στη Βαλένθια της Ισπανίας και κάποιες στις Βρυξέλλες (Βέλγιο). Το πρόγραμμα επιχορηγεί έξοδα διαμονής και διατροφής για 6 μήνες, καθώς και μαθήματα γλώσσας.

Όλες οι κενές θέσεις βρίσκονται αναρτημένες στο σύνδεσμο:  http://www.eurodyssee.eu/traineeship-offers/backend/traineeship-list.html

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα EURODYSSEY μπορείτε να επικοινωνείτε με  Λειτουργό του Τμήματος Εργασίας , email atsaousi@dl.mlsi.gov.cy ή στο τηλέφωνο 25826907.