Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑΣ “ΜAS” (ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΤΔ) ΑΘΗΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΘΗΕΝΟΥ

Η φιλανθρωπία των Αθηενιτών συνεχίζεται διαχρονικά κάθε χρόνο. Έτσι και φέτος, τα φιλάνθρωπα αισθήματα της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου αποδεικνύονται για άλλη μια φορά στην πράξη. Η Υπεραγορά τέλεσε το τριήμερο 9 ως 11 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της εκσυγχρονισμένης υπεραγοράς της. Στα πλαίσια των εγκαινίων, με ανακοίνωσή της, μάζεψε από το κοινό ρούχα και παιγνίδια, ολοκαίνουργια ή καλής ποιότητας, τα οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να διανεμηθούν σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι οικογένειες αυτές είναι πολλές και έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τα είδη που παραδόθηκαν διαχωρίζονται κατά ηλικίες, ανάλογα με την οικογένεια και θα παραδοθούν στις οικογένειες που εγκρίθηκαν. Επίσης, είδη θα δοθούν και στις διευθύνσεις των νηπιαγωγείων και των σχολείων της Αθηένου, όπου σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συνδέσμους Γονέων θα διανέμονται σε παιδιά απόρων οικογενειών και γενικά σε παιδιά του Δήμου που έχουν ανάγκη. Επιπρόσθετα, από τα δώρα που θα μαζευτούν μέσω της προσπάθειας με το «Δεντράκι των Ευχών» που προώθησε ο Δήμος Αθηένου, θα διευθετηθεί όπως όλα τα παιδιά της Αθηένου έχουν το παιγνίδι τους και τα ρούχα τους και αυτές τις γιορτές.

Παράλληλα, ο Διευθυντής της Υπεραγοράς παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου για διανομή μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την Υπεραγορά, συνολικού ύψους €300, καθώς και ένα καρότσι με τρόφιμα που μαζεύτηκαν στη διάρκεια του live link κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, που θα δοθεί σε μια οικογένεια με παιδιά που έχει ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου κ. Μάριο Δράκου για την ετήσια φιλάνθρωπη πράξη της Υπεραγοράς και τον συνεχάρη που ξανά, αυτές τις γιορτινές μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γίνονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν  οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι όπως κάθε παρόμοια προσφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν διάφοροι φορείς και άτομα της Αθηένου, προς αυτούς που τη χρειάζονται.