Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Φωταγώγηση Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου με πορτοκαλί χρώμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνέχεια πρόσκλησης που έγινε από τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια, ανακοινώνει ότι έχει υιοθετήσει το παγκόσμιο θέμα της εκστρατείας «Orange the World:  Fund, Response, Prevent, Collect» και θα συμμετάσχει στις δράσεις κατά τις έμφυλης βίας που θα γίνουν σε πολλές άλλες χώρες, όπου σημαντικά κτίρια σε όλο τον κόσμο θα φωτιστούν με πορτοκαλί χρώμα για να θυμίζουν την ανάγκη για ένα μέλλον χωρίς βία. Γι’ αυτό τον σκοπό το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου θα φωτιστεί με πορτοκαλί χρώμα στις 25 Νοεμβρίου 2021, Διεθνή  Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά  των γυναικών  .

Στόχος του Δήμου Αθηένου είναι η συμμετοχή στον θεσμό και η υιοθέτηση της εκστρατείας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η κοινωνία μας χρειάζεται να είναι ενήμερη, αλλά και ευαισθητοποιημένη για το θέμα αυτό, γνωρίζοντας ότι η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας προσκρούει στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες του ανθρώπου.

Γι’ αυτό το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου θα φωτιστεί με πορτοκαλί χρώμα, ως ένδειξη συμπόρευσης και υιοθέτησης της εκστρατείας