Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ – Ο Άγιος Βασίλης να έρθει σε όλα τα παιδάκια 19/12/2021

Πλησιάζοντας στις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, ο Δήμος Αθηένου, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του Κορωνοϊού που βιώνει ο τόπος μας και ακολουθώντας τα περιοριστικά μέτρα που αποφασίζονται κατά διαστήματα από το Υπουργείο Υγείας, ανακοινώνει τον κατ’ αρχήν προγραμματισμό της «Λεωφόρου των Ευχών», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα ανακοινωθούν όταν πλησιάσει η μέρα της εκδήλωσης, νοουμένου ότι το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας που θα είναι σε ισχύ θα επιτρέπει την πραγματοποίησή της.

Και αυτές τις γιορτινές και άγιες μέρες θα πρέπει να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο. Όλοι πρέπει και πάλι να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τα παιδιά, που η μοναδική χαρά που νιώθουν όταν ανοίγουν ένα δώρο είναι ανεκτίμητης αξίας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα στηθεί και φέτος από τον Δήμο Αθηένου το «Δεντράκι των Ευχών».

Το «Δεντράκι των Ευχών» θα τοποθετηθεί στον χώρο υποδοχής του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου και στις 19 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη «Λεωφόρο των Ευχών». Θα συγκεντρωθούν οι ανάγκες των παιδιών, οι οποίες θα μετατραπούν σε καρτούλες, που θα τοποθετηθούν επάνω στο «Δεντράκι των Ευχών». Σε κάθε μια καρτούλα θα αναγράφεται η ηλικία και το φύλο του παιδιού που έχει ανάγκη από ένα δωράκι. Όποιος ενδιαφέρεται, θα παίρνει ένα στολίδι και θα πρέπει να παραδώσει μέχρι τις 22/12/2021 στην υποδοχή του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου, το δώρο που αναλογεί στα στοιχεία της καρτούλας.

Είμαστε σίγουροι πως θα ανταποκριθείτε και φέτος στο κάλεσμά μας, ούτως ώστε κανένα παιδάκι να μην μείνει χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα!

Καλά Χριστούγεννα!