Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΚΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΡΟΥΧΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Οι αλτρουιστικές πράξεις των Αθηενιτών συνεχίζονται. Με οργανώτριες δύο Αθηενίτισσες, τη Νίκη Αρτεμίου και την Έλενα Βύζακου, που κατασκεύασαν στην αρχή της πανδημίας του Κορωνοϊού πλαστικές μάσκες και τις πρόσφεραν στον Δήμο Αθηένου για διανομή σε διάφορους φορείς του Δήμου των οποίων οι εργαζόμενοι έρχονταν σε επαφή με το κοινό, προχώρησαν τώρα, ως υποσχέθηκαν, στην κατασκευή συνολικά 900 μασκών χειρουργικού τύπου από ρούχο, οι οποίες παραδόθηκαν στον Δήμο Αθηένου για να διατεθούν ανάλογα στο κοινό. Πέραν από τις δύο οργανώτριες, βοήθησαν στην κατασκευή των μασκών οι πιο κάτω.

Δωρεά για αγορά υφάσματος

  1. Υπεραγορά Χρίστου Φ. Χατζηγιαννακού Λτδ – Μάριος Δράκου.
  2. Θεόδωρος και Νατάσα Καρούσιου.

Αγορά λάστιχου

  1. Ανδρέας Μελά.
  2. Υπεραγορά Α. Καρούσιος και Υιοί ΛΤΔ.

Κοπέλες που έραψαν τις μάσκες

  1. Άννα Παπακωνσταντίνου.
  2. Γεωργία Χατζηθεοχάρους.
  3. Κίκη Βαρνάβα.
  4. Αγγελική Κουτσουλλή.
  5. Μαρία (Τούμπα) Κωνσταντίνου.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς ευχαρίστησε μέσω των οργανωτριών όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή των μασκών για την αλτρουιστική πράξη τους, διευθετήθηκε η παραλαβή των μασκών και θα διατίθενται δωρεάν στο κοινό που επισκέπτεται τα γραφεία του Δήμου, ενώ θα διατεθούν και σε άλλους φορείς του Δήμου προς εξυπηρέτηση δημοτών.