Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Κλοπές στο Κοιμητήριο Αθηένου

Έχει παρατηρηθεί ότι συστηματικά διαπράττονται κλοπές γλαστρών και άλλων ανθοδοχείων από τον χώρο του Κοιμητηρίου Αθηένου. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι επιτήδειοι προκαλούν ατασθαλίες και ζημιές στους τάφους.

Πληροφορούνται όλοι ότι εγκαθίστανται κάμερες ασφαλείας και παρακολούθησης στον χώρο και σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιοσδήποτε να διαπράττει κλοπή ή να προκαλεί ζημιά σ’ αυτόν, θα καταγγέλλεται και θα λαμβάνονται μέτρα εναντίον του.

Καλούνται οι δημότες, εάν περιέλθει ο,τιδήποτε στην αντίληψή τους, να επικοινωνήσουν με τον Δήμο ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου στο τηλέφωνο 24804330.