Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ – Ο ΑΜΙΚΕΚΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ!

Μετά από πρωτοβουλία για πραγματοποίηση παραστάσεων κουκλοθεάτρου της Ελένης Ιωσηφίδου και του Roberto Braham Chávez σε διάφορες περιοχές, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου – ΟΝΕΚ αγκάλιασε την προσπάθεια των νεαρών συνδημοτών μας και επιχορήγησε την πραγματοποίηση πέντε συνολικά παραστάσεων παγκύπρια, μεταξύ αυτών και στον Δήμο Αθηένου.

Πρόκειται για παράσταση επαγγελματικού κουκλοθεάτρου, ιδανικό για όλες τις ηλικίες (3+) και γενικότερα για παιδιά, νέους και οικογένειες, ανεξαρτήτως γλώσσας, καθώς η παράσταση βασίζεται στη μουσική και όχι στον λόγο (εικαστικό θέατρο).

Η παράσταση του κουκλοθεάτρου «Ο Αμικέκο στην Εξοχή!», η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα του Γυμνασίου Αθηένου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας από τον Κορωνοϊό. Απαραίτητη η προσκόμιση safepass.

Καλή θέαση!