Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

«Ώρα της Γης 2022» – Σ’ αυτή την Ώρα της Γης, σχηματίζουμε το μέλλον μας!

Ο Δήμος Αθηένου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσπάθειας που γίνεται για την προστασία του πλανήτη μας, συμμετέχει για άλλη μια φορά στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης», η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26/3/22.

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί μια παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία και ο εθνικός στόχος που έχει τεθεί και φέτος σχετίζεται με τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες με απλές δικές τους πρακτικές να συνδεθούν με τη γη!

Ο Δήμος αποφάσισε όπως καλέσει τους δημότες:

α. Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, από τις 8:30μ.μ. μέχρι και τις 9:30μ.μ., να σβήσουν τα φώτα για 60 λεπτά.

β. Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα «Σχηματίζουμε το μέλλον μας» (#Shapeourfuture), «Επαναχρησιμοποίηση των ποτηριών» (#ferto) και « Συνδεόμαστε με τη Γη» (#connect2earth).

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην κλιματική αλλαγή και στην προστασία του πλανήτη μας.