Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

‘‘LET’S DO IT! CYPRUS 2022’’ Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθηένου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Η συμμετοχή στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί στην Αθηένου το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και φέτος στην Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus 2022!», με στόχο την εκστρατεία καθαρισμού της περιοχής του Δήμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022, από τις 9.00π.μ.

Το «Let’s Do It Cyprus!» είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s Do It World!», μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Αποτελεί το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο και τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας.

Το «Let’s Do It Cyprus» αγκαλιάζει όλους τους εθελοντές ανεξάρτητα από ηλικία, φυλή, σεξουαλικότητα, θρησκεία, κοινωνικο-οικονομική κατάσταση, αναπηρία ή εμπειρία, μιας και είναι στο #stoxerisou και στο χέρι όλων μας να ομορφύνουμε τον κόσμο μας με ενσυνείδηση και οικολογική ευαισθησία.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά, με την κινητοποίηση οργανωμένων και μη εθελοντών, μαθητών, προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών και αναμένεται να αποδειχθεί για άλλη μια φορά η εθελοντική συμμετοχή πολιτών στα κοινά και στα περιβαλλοντικά θέματα της Αθηένου. Κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα εφοδιασθεί με σακούλια, νερά και άλλα απαραίτητα από τον Δήμο και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για καθαρισμό των κύριων και άλλων οδών και δημόσιων χώρων μέσα στην Αθηένου.

Η Αθηένου διαχρονικά διακρίνεται για την εθελοντική της δράση σε διάφορους τομείς, από την οποία προήλθε και η πανευρωπαϊκή της διάκριση στο πρόγραμμα URBACT ως «Πόλη Καλής Πρακτικής για τον Εθελοντισμό της». Ο εθελοντισμός στην Αθηένου είναι κάτι διαχρονικό και θα αποδειχθεί και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Ας αγκαλιάσουμε και φέτος την εκστρατεία «Let’ s Do It Cyprus», για μια Αθηένου πιο καθαρή και πιο όμορφη!

Ας κάνουμε όλοι συνείδησή μας να μην πετάμε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια, αλλά να τα τοποθετούμε στα κατάλληλα δοχεία.