Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ 1/11/2022

Ο Δήμαρχος κ. Κυριάκος Καρεκλάς και το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου με χαρά ανακοινώνουν την ολοκλήρωση των έργων της Πλατείας της Βρύσης και της αναβάθμισης του Κωνσταντίνειου Δημοτικού Πάρκου Αθηένου και την τέλεση των εγκαινίων τους από τον έντιμο Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 5:00 μ.μ. στον χώρο της Πλατείας της Βρύσης, στην Αθηένου. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον χώρο του Κωνσταντίνειου Δημοτικού Πάρκου, στην Αθηένου.

Τα έργα έχουν συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και συγκεκριμένα μέσω του Μέτρου 19, LEADER, το οποίο υλοποιείται μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των έργων και εκφράζει την πεποίθηση ότι τα έργα αυτά θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς τόσο για τους δημότες όσο και για όλους τους επισκέπτες της Αθηένου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.