Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΙΣΕ Η 6η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ #BEACTIVE ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ –

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Η έναρξη της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive στον Δήμο Αθηένου έγινε με απόλυτη επιτυχία, αφού χθες, 23 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν τρεις δράσεις από το σύνολο των δέκα δράσεων που προγραμματίστηκαν να γίνουν υπό την ιδιότητα του Δήμου Αθηένου ως «Ενεργό αθλητικό χωριό -#BeActive Sport Village».

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις.

  1. Το πρωί «Γυμναστική για άτομα τρίτης ηλικίας» στην Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων, με την παρουσία του Δημάρχου Αθηένου.
  2. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας όλα τα «προγράμματα του Α.Γ.Ο.», που έγιναν στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών Τάσσος Παπαδόπουλος και στα Ανοικτά Γήπεδα Αθλοπαιδιών και λειτούργησαν ως OPEN DAYS.
  3. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε Διαδικτυακή Διάλεξη με θέμα «Η διατροφή ως σύμμαχος της καλής υγείας και της άθλησης» στον Διαδικτυακό χώρο του Δήμου στο Facebook.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια απευθύνονται σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η άσκηση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και μέρος της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους.

Λόγω του νέου Διατάγματος του Υπουργού Υγείας με ισχύ από σήμερα 24/9/20 και την ανάγκη εφαρμογής ειδικών περιοριστικών μέτρων για την Επαρχία Λάρνακας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορωνοϊού, ο Δήμος ανακοινώνει τις ακόλουθες τροποποιήσεις.

Όλες οι υπόλοιπες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, ως το αναλυτικό πρόγραμμα που επισυνάπτεται, θα πραγματοποιηθούν με μέγιστο αριθμό τα 10 άτομα, μαζί με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών. Ενημερώνεται το κοινό πως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στη συμμετοχή των ενδιαφερομένων ανάλογα με την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής. Όπου απαιτηθεί, κάποια δράση θα μπορεί να επαναληφθεί σε διαφορετικό χρόνο από τον προγραμματισμένο, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Η υγεία αποτελεί προτεραιότητα όλων! Γι’ αυτό καλούνται όλοι να επιδείξουν συνεργασία και σοβαρότητα στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που θα τους υποδειχθούν από τα υπεύθυνα άτομα κατά την υλοποίηση των δράσεων.