Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

AVENT PREMIERE ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “ΠΤΗΣΗ 1702 08 ΚΟΣΣΟΒΟ” ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΕΠΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ

Την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 στις 20:30 στο Γυμνάσιο Αθηένου η Avent Premiere της Θεατρικής Παράστασης «ΠΤΗΣΗ 1702 08 ΚΟΣΣΟΒΟ» από το Θέατρο Τσέπης.

«Κι όταν θα ’μαστε ανεξάρτητοι πια; Θα στεγνώνουν πιο γρήγορα τα ρούχα μας στην απλώστρα; Θα μας ζεσταίνουν περισσότερο οι σόμπες το χειμώνα;»

Οι καλλιτέχνες του Εθνικού Θεάτρου του Κοσσόβου ετοιμάζονται να ανεβάσουν την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό», όταν λαμβάνουν κυβερνητική εντολή να φτιάξουν εκ του μηδενός μία νέα παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα την -άγνωστη μέχρι την τελευταία στιγμή- ημέρα της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της χώρας. Η εντολή αυτή προκαλεί τρικυμία εν κρανίω στο σανίδι και φέρνει αντιμέτωπους τους καλλιτέχνες με τα όριά τους: Ποια είναι η κόκκινη γραμμή μεταξύ προσωπικής ζωής, καλλιτεχνικής ιδιότητας και εθνικής ταυτότητας; Πόσες κρατικές παρεμβάσεις στην τέχνη τους μπορούν να αντέξουν; Τι εκχωρήσεις είναι διατεθειμένοι να κάνουν;

Σε μια εποχή που το γελοίο έχει για τα καλά προσχωρήσει στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και οδηγεί ανεπαίσθητα αλλά σταθερά στην παρακμή της, η νέα παράσταση του Θεάτρου Τσέπης έρχεται να θέσει ερωτήματα που αφορούν θεμελιώδη ζητήματα των σύγχρονων δημοκρατικών κοινωνιών.

Κείμενο: Γιετόν Νεζίραι
Μετάφραση: Ελεάνα Ζιάκου
Σκηνοθεσία: Μάριος Θεοχάρους
Σκηνικά – Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου
Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Μουσική – Κίνηση: Δημήτρης Σπύρου
ΜΜΕ : Στυλιάνα Χατζηγεωργίου

Πρωταγωνιστούν: Βάρσια Αδάμου, Γιάννης Ιωάννου,  Ανδρέας Νικολαΐδης, Μιράντα Νυχίδου, Αθηνά Σάββα & Κωνσταντίνος Τσιόλης

Μουσικός επί σκηνής: Δημήτρης Σπύρου

Προπώληση εισιτηρίων.

Γενική Είσοδος €5.