Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE στον Δήμο Αθηένου.

Η 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive στον Δήμο Αθηένου, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ως Συντονιστικό Φορέα από τις 23 ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για 6η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αθηένου συμμετείχε ενεργά, προωθώντας το μήνυμα της ενεργούς δραστηριότητας και άσκησης στους δημότες του.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά είκοσι δράσεις με διοργανωτή τον Δήμο Αθηένου και τη συμμετοχή πολλών άλλων φορέων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες δράσεις.

  1. Λαμπαδηδρομία από το 68ο Σύστημα Προσκόπων Αθηένου με αφετηρία το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο.
  2. Πεζοπορία και Αγώνας ανώμαλου δρόμου, με εκκίνηση από το Γυμνάσιο Αθηένου.
  3. Τουρνουά καλαθόσφαιρας (3×3) στην Κλειστή Αίθουσα του Γυμνασίου Αθηένου.
  4. Τα προγράμματα του «Α.Γ.Ο.», που έγιναν στην Κλειστή Αίθουσα Γυμνασίου Αθηένου και στα Ανοικτά Γήπεδα Αθλοπαιδιών και λειτούργησαν ως OPEN DAYS.
  5. Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Κλειστή Αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος».
  6. Παρουσίαση προγράμματος γυμναστικής «Γυμναζόμαστε στο σπίτι» από γυμναστή, τόσο στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών όσο και διαδικτυακά.
  7. Pilates για παιδιά και ενήλικες στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο.
  8. Γυμναστική για άτομα τρίτης ηλικίας στην Κλεάνθειο Στέγη Ενηλίκων.
  9. Εργαστήριο «Μαθαίνω να χορεύω Latin» στο Revolution Dance Studio.
  10. Παρουσίαση με θέμα «Φυσική άσκηση, Συναισθηματική και Γνωστική Υγεία» από τον Κλινικό Ψυχολόγο Δρ. Ανδρέα Χατζηκυπριανού στο Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο. 
  11. Παρουσίαση του αθλήματος της χειροσφαίρισης με οπτικοακουστικά μέσα, σε συνεργασία με την Ένωση Νεολαίας Αθηένου στο Γυμνάσιο Αθηένου.
  12. Δειγματική προπόνηση και διοργάνωση φιλικών αγώνων με ομάδες από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, στο Γήπεδο του Γυμνασίου Αθηένου.
  13. Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Αθλητικού Σωματείου ΟΡΦΕΑΣ Αθηένου και του Ολυμπιακό Πειραιώς (Λάρνακας).
  14. Ποδηλασία και Survivor από το Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Αθηένου.
  15. Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών στο γήπεδο του Γυμνασίου Αθηένου.
  16. OPEN DAY από το Γυμναστήριο Fitness & Health by Kiriakos & Διάλεξη από την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Μαρία Καντηλάφτη «Υγεινή διατροφή και άσκηση».
  17. α) Γυμναστική προσωπικού στην εργασία για ενδυνάμωση μυών με καθοδήγηση γυμναστή και
    β) Γυμναστική για τα παιδάκια στη φύση από το Νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία Νάγια.
  18. Green Sports Day (Δημοτικά Σχολεία Αθηένου) (8-9 σταθμοί, ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, μήκος, δρόμος, εμπόδια, τάφρος, σκουτεράκια, επιτραπέζια αντισφαίριση, volley, survivor).
  19. Ποδηλασία με έναρξη από το Γυμνάσιο Αθηένου.
  20. Επίδειξη του αθλήματος της χειροσφαίρισης από προπονητές του Σωματείου και φιλικοί αγώνες στην Κλειστή Αίθουσα του Γυμνασίου Αθηένου.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια απευθύνονται σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η άσκηση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και μέρος της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους.

Από τον Δήμο Αθηένου                                                             5 Οκτωβρίου 2022