Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΕΝΟΥ!

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς το έχει πει πολλές φορές. Η Αθηένου έχει μια από τις καλύτερες νεολαίες παγκύπρια, αν όχι την καλύτερη. Και οι νέοι της Αθηένου δεν χάνουν ευκαιρία να το αποδεικνύουν.

Έτσι, το περασμένο Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ Δημήτρης Ιεροδιακόνου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Νεολαίας κ.Πέτρος Κολιάς, μαζί με νέους του Δήμου που αποφοιτούν το Λύκειο και σύντομα θα στρατευθούν, διοργάνωσαν εκστρατεία καθαρίσματος και πογιατίσματος λερωμένων τοίχων και άλλων δημόσιων χώρων του Δήμου, που κάποιοι είχαν λερώσει. Ο Δήμος είχε φροντίσει να τους εφοδιάσει με μπογιές, φρούτσες κλπ.

Ο Δήμαρχος παρευρέθη αυτοπροσώπως στην εκστρατεία αυτή, φωτογραφήθηκε με τους νέους και αφού τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε για την ενέργειά τους, που μόνον ως καλό παράδειγμα προς μίμηση προς άλλους νέους μπορεί να χαρακτηρισθεί, τους δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε θέματα που θα τον χρειασθούν, πριν τη στράτευσή τους, αλλά και μετά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι νέοι που την ώρα της εκστρατείας έπρεπε να βρίσκονται σε προγραμματισμένα μαθήματα, πέρασαν και δήλωσαν στον Δήμαρχο ότι θα βοηθήσουν κι αυτοί σε νέα εκστρατεία που θα πραγματοποιήσουν οι νέοι σύντομα, σε ώρα που θα τους βολεύει κι αυτούς.

Ο Δήμος Αθηένου νιώθει περήφανος για τη νεολαία του, στέκεται δίπλα της και είναι σίγουρος ότι κι αυτή θα τον ανταμείβει συνέχεια.