Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Ο Δήμος Αθηένου, σε συνεργασία με τη CYTA, παρέχει στους δημότες του ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi )

Cytanet Wireless Zone Hotspοts τώρα και στην Αθηένου!!!!

Ο Δήμος Αθηένου, όπως είχε υποσχεθεί από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, σε μια προσπάθεια να είναι κοντά και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών του και αναγνωρίζοντας τη χρησιμότητα του διαδικτύου, σε συνεργασία με τη CYTA, ανακοινώνει ότι διευθετήθηκε η δωρεάν παροχή ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο από τις 8 Νοεμβρίου 2017 σε δύο σημεία του Δήμου που έχουν επιλεγεί ως πρώτη φάση. Αυτά είναι η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο.

Για άμεση και γρήγορη πλοήγηση, αλλά και χρήση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι συνδρομητές της Cytanet μπορούν να έχουν δωρεάν και απεριόριστη ασύρματη σύνδεση (free Wi-Fi access), χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς τους κωδικούς. Εάν δεν γνωρίζετε τους κωδικούς σας μπορείτε να επικοινωνήσετε, χωρίς χρέωση, με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132 ή να επισκεφτείτε ένα από τα Cytashop, σε όλες τις πόλεις.

Οι υπόλοιποι, οι μη συνδρομητές της Cytanet, μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο από τα δύο συγκεκριμένα σημεία για 30 λεπτά ημερησίως. Επιπρόσθετα, μπορούν να λάβουν κωδικούς πρόσβασηs, αγοράζοντας συγκεκριμένο χρόνο σύνδεσης από τη  CYTA, μέσω των πιο κάτω τρόπων:

(α) Με Κάρτες Ασύρματης Πρόσβασης. Οι κάρτες με τους κωδικούς πρόσβασης διατίθενται στα Cytashop.

(β) Με Γραπτά Μηνύματα Αξίας (Premium SMS).

(γ) Με Πιστωτική Κάρτα. Η αγορά των κωδικών πρόσβασης γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της εισαγωγικής σελίδας (login page) της υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο  https://www.cyta.com.cy/cytanet-wireless-zone

Ο Δήμος Αθηένου είναι και θα παραμείνει στο πλευρό των δημοτών του, έχοντας σαν προτεραιότητα το αναβαθμισμένο επίπεδο παροχής υπηρεσιών για καλύτερη ποιότητα ζωής τους, σε όσους δυνατόν περισσότερους τομείς της καθημερινότητας. Η προσπάθεια παροχής μεγαλύτερης εξυπηρέτησης στο μέλλον θα συνεχισθεί απρόσκοπτα.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τη CYTA, που συνεργάστηκε με το Δήμο Αθηένου παρέχοντας τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο  σε καταρχήν δύο σημεία στην Αθηένου, επιβεβαιώνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, αλλά και της τεχνολογικής εξυπηρέτησης.

Από τον Δήμο Αθηένου