Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αθηένου

Η ενοποιημένη ομάδα των Παλαίμαχων Ποδοσφαριστών του Δήμου μας, οδηγεί την κούρσα του ομίλου Λάρνακας του πρωταθλήματος των βετεράνων ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η ΚΟΠ, με 6 βαθμούς σε 2 αγώνες, ενώ ακολουθούν με 4 βαθμούς η ΑΕΚ και η Ανόρθωση Αμμοχώστου, η Σαλαμίνα με 3 και οι Παλαίμαχοι Λειβαδιών με 0 βαθμούς.

Η ομάδα των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου μας κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική με 3-2 τη Σαλαμίνα εκτός έδρας, ενώ την Πέμπτη 7/4 κέρδισε την ομάδα του Συνδέσμου Διαιτητών με 1-0 εντός έδρας.

Συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδας και ευχές για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες εκπροσωπώντας επάξια τον Δήμο μας.