Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ – 22/6/22

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Αργυρού «Αίμα και Δάκρυ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στις 8:00 μ.μ., στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος. Αυτό βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα και είναι εμπνευσμένο από τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο. Θα ακουστεί ζωντανή μαρτυρία αιχμαλώτου για το θαύμα της Παναγίας, που διέσωσε 80 περίπου αιχμαλώτους από το εκτελεστικό απόσπασμα των Τούρκων.

Θα ακολουθήσει σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δεξίωση.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                                      20 Ιουνίου 2022