Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αθηένου, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καδή,  παρουσίαση με θέμα «Η προσαρμογή του Δήμου Αθηένου στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία».

O Δήμος Αθηένου πρωτοπορεί σε αυτό το θέμα, αφού είναι ο πρώτος Δήμος της Κύπρου που έχει προχωρήσει σε βήματα μελέτης και προσαρμογής του στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία. Στόχος του Δήμου Αθηένου είναι να εντοπιστούν οι προκλήσεις και οι αδυναμίες που σήμερα υπάρχουν στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα, να μπορέσει να ανταποκριθεί στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον έως το 2030, με δίκαιο, ανταγωνιστικό και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                                         16 Ιουνίου 2022