Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Περιοδική έκθεση με θέμα «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου – Η ιστορία της Άννας Φρανκ» – 13.3.23.

Η Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Κύπρο, σε συνεργασία με το “Anne Frank House” στο Άμστερνταμ και τον Δήμο Αθηένου, διοργανώνουν την έκθεση «Αφήστε με να είμαι ο εαυτός μου – Η ιστορία της Άννας Φρανκ».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, στις 7:00 μ.μ. στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει χαιρετισμό από την Πρέσβειρα, Mrs. Elke Merks-Schaapveld, τέλεση των εγκαινίων από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και ανάγνωση αποσπάσματος από το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ από μαθήτριες του Γυμνασίου Αθηένου. Θα ακολουθήσει δεξίωση. Η βραδιά των εγκαινίων είναι ελεύθερη προς το κοινό, αφού γίνει προηγουμένως ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση nic-rsvp@minbuza.nl ή στα τηλέφωνα 24524002 και 24811370.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 30 Μαρτίου 2023, ενώ θα είναι ανοικτή Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 7:30 π.μ. ως τις 3:00 μ.μ.