Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την εκτέλεση καθηκόντων απογραφέα/επιθεωρητή στην απογραφή πληθυσμού 2021

Η Στατιστική Υπηρεσία θα διεξάγει κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021 απογραφή πληθυσμού και ζητά συνεργασία με άτομα  για αγορά υπηρεσιών σε σχέση με εκτέλεση καθηκόντων απογραφέα και επιθεωρητή. Αναμένεται ότι 1000 άτομα θα απασχοληθούν ως απογραφείς και 100 ως επιθεωρητές. Λεπτομέρειες σε σχέση με τα απαραίτητα προσόντα και τα καθήκοντα, καθώς και για την  αμοιβή και τα κριτήρια αξιολόγησης, μπορείτε να βρείτε στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που φαίνεται πιο κάτω.  Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι 2/7/2021 μόνο ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα www.cystat.gov.cy. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 22602132.