Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, συνοδευόμενος από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες από το Αρχηγείο και την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, στις 7.00 μ.μ., επίσκεψη στον ακριτικό Δήμο της Αθηένου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά έγινε συνάντηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, όπου μελετήθηκε η επί τόπου κατάσταση του Σταθμού και ο κ. Αρχηγός έδωσε οδηγίες για τα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Σταθμός να αναβαθμισθεί. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, στην παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων, του Λοχία του Αστυνομικού Σταθμού και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής του για να επισκεφθεί τον Δήμο και να συζητήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο διάφορα θέματα που το απασχολούν, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για επίλυσή τους, ενώ ο κ. Παπαθεοδώρου, ευχαριστώντας για τη φιλοξενία, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και αστυνόμευση της ακριτικής περιοχής της Αθηένου, ενώ τόνισε το θέμα της αναβάθμισης του αστυνομικού σταθμού Αθηένου, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος των μελών του Σώματος, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αστυνομίας και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου, όπου η Αν. Έφορος του Μουσείου παρουσίασε τις τρεις συλλογές του, την Αρχαιολογική, την Εκκλησιαστική και την Εθνογραφική.