Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε καθαριότητα της Νεκρής Ζώνης στην Αθηένου το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, με τη συμμετοχή μελών της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δήμος Αθηένου, για πρώτη φορά σε μια διαφορετική συνεργασία με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εκστρατεία καθαριότητας της νεκρής ζώνης και άλλων δημόσιων χώρων στην Αθηένου, με τη συμμετοχή και πολλών άλλων φορέων του Δήμου, όπως προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών. Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την ατομική ευθύνη για τη διάθεση απορριμμάτων και τη διατήρηση καθαρού περιβάλλοντος γύρω μας.

Στην εκστρατεία λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον  Κορωνοϊό, σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, ενώ η συμμετοχή τόσον από την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, όσο και από τους φορείς του Δήμου Αθηένου, ήταν αθρόα. Όλες οι ομάδες συναντήθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο στις 9.00 π.μ., απ’ όπου ξεκίνησε η εκστρατεία.

Τόσον ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, όσο και η κ. Jurga Didziokaite, Αξιωματικός Πολιτικών Υποθέσεων της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, που συμμετείχαν ενεργά στην εκστρατεία, εξήραν τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας που έγινε και τόνισαν ότι με τη συνεργασία της Νεολαίας του Δήμου με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος όλων.

Μια όμορφη συνεργασία της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και του Δήμου Αθηένου, της Νεολαίας και άλλων Φορέων του Δήμου Αθηένου, ξεκίνησε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.

Από τον Δήμο Αθηένου