Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε χθες 26 Μαΐου 2021 ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς, με τον Αρχηγό Αστυνομίας, κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου, στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και αστυνόμευση της ακριτικής περιοχής της Αθηένου, καθώς και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εξάλλου, ο Αρχηγός Αστυνομίας έθεσε το θέμα της αναβάθμισης του αστυνομικού σταθμού Αθηένου, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης των κτηριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος των μελών του Σώματος, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κάλεσε τον Αρχηγό της Αστυνομίας να επισκεφθεί την Αθηένου για να δει επί τόπου τα θέματα που του έθεσε, ο κ. Αρχηγός αποδέχθηκε και αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο μερών  στην Αθηένου τις επόμενες μέρες.