Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΗΝ 8Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (#BEACTIVE) – 23 ΩΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει και φέτος στην 8η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στην Κύπρο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ως Συντονιστικό Φορέα, από τις 23 ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Πολλές και ποικίλες θα είναι και φέτος οι αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στην Αθηένου. Θα υπάρξει συνεργασία με το Πρόγραμμα Αθλητισμός για Όλους (ΑΓΟ), τα σχολεία, τους τοπικούς αθλητικούς φορείς, ειδικό διατροφολόγο, ψυχολόγο, σχολή χορού, γυμναστήριο, την Κλεάνθειο Κοινοτική Στέγη Ενηλίκων και άλλους. Η Αθηένου για ολόκληρη την εβδομάδα θα μετατραπεί σε ένα «ενεργό αθλητικό χωριό» («#BeActive Sport Village») και δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Ποδηλασία, λαμπαδηδρομία, πεζοπορία και αγώνας ανώμαλου δρόμου, πιλάτες, χοροί, αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καλαθόσφαιρα 3X3, χειροσφαίριση και διάλεξη, είναι μερικές από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα με λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η Αθηένου, όπως κάθε χρόνο, δηλώνει και φέτος ενεργή συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, με στόχο να ενισχυθεί το μήνυμα της ενεργοποίησης των δημοτών για ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητά τους, για μια πιο υγιή και  καλή ζωή.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί τον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού, ο οποίος είναι ο Εθνικός Συντονιστής της 8ης  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, και καλεί το κοινό για συμμετοχή. Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι από τα οφέλη της συμμετοχής μας στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό και ας κάνουμε βίωμά μας το σύνθημα «Να είμαστε ενεργοί – #BeActive».