Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, συνοδευόμενος από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες από το Αρχηγείο και την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, πραγματοποίησε την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, στις 7.00 μ.μ., επίσκεψη στον ακριτικό Δήμο της Αθηένου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά έγινε συνάντηση στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, όπου μελετήθηκε η επί τόπου κατάσταση του Σταθμού και ο κ. Αρχηγός έδωσε οδηγίες για τα έργα που πρέπει να γίνουν, ώστε ο Σταθμός να αναβαθμισθεί. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του Δήμου, στην παρουσία των υπηρεσιακών παραγόντων, του Λοχία του Αστυνομικού Σταθμού και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηένου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε τον Αρχηγό της Αστυνομίας για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησής του για να επισκεφθεί τον Δήμο και να συζητήσει με το Δημοτικό Συμβούλιο διάφορα θέματα που το απασχολούν, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για επίλυσή τους, ενώ ο κ. Παπαθεοδώρου, ευχαριστώντας για τη φιλοξενία, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και αστυνόμευση της ακριτικής περιοχής της Αθηένου, ενώ τόνισε το θέμα της αναβάθμισης του αστυνομικού σταθμού Αθηένου, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας, σε μια προσπάθεια βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος των μελών του Σώματος, αλλά και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αστυνομίας και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου, όπου η Αν. Έφορος του Μουσείου παρουσίασε τις τρεις συλλογές του, την Αρχαιολογική, την Εκκλησιαστική και την Εθνογραφική.

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc