Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ! ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου προτρέπει όλους τους δημότες να είναι σε εγρήγορση και να εφαρμόζουν με προσοχή και σοβαρότητα όλα τα ατομικά και άλλα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας από τον Κορωνοϊό COVID-19. Οι πρόσφατοι έλεγχοι του Υπουργείου Υγείας έδειξαν ότι ο ιός βρίσκεται στον Δήμο μας και απαιτείται προσοχή και προσπάθεια από όλους μας για να τον εξαλείψουμε, προστατεύοντας τους οικείους μας, τους ηλικιωμένους, αλλά και όλους τους συνδημότες μας.

Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αλλά να δείξουμε σοβαρότητα, για να αντιμετωπίσουμε με αποτελεσματικότητα τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας και τις επαφές μας στις απολύτως απαραίτητες, φοράμε τη μάσκα, πλένουμε συχνά τα χέρια μας, κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.  

Ο Δήμος Αθηένου επαναβεβαιώνει ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, αλλά είναι καθήκον όλων, τόσο για το ατομικό, όσο και για το συλλογικό καλό, να είμαστε όλοι προσεχτικοί και να εφαρμόζουμε τα μέτρα προστασίας.

Προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς και με υπομονή θα τα καταφέρουμε!

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc