Τελευταίες ειδήσεις

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ: Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου, υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Αθηένου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19.00, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Καλλινίκειου Δημοτικού Μουσείου, Διάλεξη με θέμα «Η Συμβολή του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στην Κοινωνική Ευημερία», σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας. Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας ευχαριστεί ακόμα μια φορά τον Δήμο Αθηένου για τη συνεχή βοήθεια και τη στήριξη.

Ομιλητής ήταν ο Δρ. Παναγιώτης Γεωργάκας, ο περίφημος ψυχίατρος από τη Θεσσαλονίκη, που καταπιάστηκε γύρω από το θέμα της πρόληψης, αλλά και της σημαντικότητας της ένταξης του αθλητισμού και του πολιτισμού στη ζωή μας. Στο τέλος της διάλεξης έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το θέμα, που βοήθησε τους παρευρισκόμενους να κατανοήσουν, να προβληματιστούν και ταυτόχρονα να λύσουν τυχόν απορίες. Ο κ. Γεωργάκας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η νέα γενιά πρέπει να παλέψει για την πρόληψη, με τη βοήθεια του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Αυτό που άφησε να νοηθεί ο Δρ. Γεωργάκας είναι πως αποτελεί χρέος μας να προσφέρουμε μαζικά, ούτως ώστε να έχουμε υγιείς ανθρώπους και μια νεολαία προστατευμένη από εξαρτήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ευελπιστεί η διάλεξη αυτή να έχει περάσει σημαντικά μηνύματα στον κάθε ένα που την παρακολούθησε.

 

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου
14 Σεπτεμβρίου 2020

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc