Τελευταίες ειδήσεις

Η Αθηένου πρασινίζει την Αθηένου

Σε μια μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου Αθηένου, που έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, οι Αθηενίτες σύσσωμοι φύτευσαν τα μισά περίπου από τα 1500 δένδρα που εγκρίθηκε ο Δήμος μετά από αίτησή του, για να παραλάβει από το Τμήμα Δασών.  Αυτά φυτεύθηκαν σε τρεις χώρους, σε κρατική γη κοντά στο Τ/Κ χωριό Πετροφάνι που θα δημιουργηθεί Πάρκο Αγνοουμένων, στον χώρο κοντά στην εκκλησία Αρχάγγελος, που έχει εκμισθωθεί από την Αρχιεπισκοπή στον Δήμο, καθώς και σε χώρο πρασίνου στην οικιστική περιοχή.  Τα υπόλοιπα δένδρα θα φυτευθούν το επόμενο διάστημα και οπωσδήποτε αυτή τη φυτευτική περίοδο.

Στη δενδροφύτευση έλαβε μέρος ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ παρέστηκε και η βουλευτής του ΑΚΕΛ Λάρνακας κ. Ευανθία Σάββα.  Επίσης έλαβαν μέρος η διευθύντρια της Παιδικής Πολιτείας ΝΑΓΙΑ, με παιδιά του νηπιαγωγείου συνοδευόμενα από τους γονείς τους, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών πολιτικών κομμάτων, του Κινήματος Περιβαλλοντιστών, του 68ου Συστήματος προσκόπων, του Κυνηγετικού Συλλόγου, πολλοί άλλοι ιδιώτες, καθώς και υπάλληλοι του Δήμου.

Ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί όλους για την αθρόα προσέλευση, ενώ υπόσχεται τη διενέργεια και άλλων εκδηλώσεων για να πρασινίσει η Αθηένου με δέντρα.

Από τον Δήμο Αθηένου

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc