Τελευταίες ειδήσεις

Οι Αθηενίτες καθαρίζουν τον Δήμο τους! Εκστρατεία Καθαριότητας το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020.

Με απόφαση του Δήμου Αθηένου και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υπό τις περιστάσεις μέτρα προστασίας, όπως γάντια, μάσκες κλπ, οι Αθηενίτες θα καθαρίσουν για άλλη μια φορά τους δημόσιους χώρους και δρόμους της Αθηένου.

Η καθαριότητα είναι βασικός άξονας του επιπέδου ποιότητας της ζωής μας! Όπως λέει και η λαϊκή ρύση «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά». Και οι Αθηενίτες θέλουν να είναι άρχοντες, με την πόλη τους καθαρή!

Με πρωτοβουλία λοιπόν νέων της Αθηένου, τη συμμετοχή προσκόπων, των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, του Φιλοδασικού Συνδέσμου και άλλων φορέων και κατοίκων της Αθηένου, και κάτω από την αιγίδα του Δήμου Αθηένου, θα πραγματοποιηθεί Εκστρατεία Καθαριότητας δημοσίων δρόμων και άλλων δημοσίων χώρων μέσα στην οικιστική περιοχή της Αθηένου το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020. Στόχος μια Αθηένου πιο καθαρή για τους δημότες της, αλλά και τους πολλούς επισκέπτες της.

Σημείο συνάντησης όλων των ενδιαφερόμενων θα είναι το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου στις 7:30 π.μ. Λόγω της ζέστης ξεκινούμε πρωί και τελειώνουμε πιο γρήγορα.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Για μια Αθηένου πιο καθαρή, που όλοι θα χαιρόμαστε. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε!

Καλούνται όσοι μπορούν να συμμετάσχουν. Όσοι πιο πολλοί, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ.  99474188, στον κ. Γιάννο Γερμανό.

Η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή, γιατί η καθαριότητα αφορά όλους.

Μην πετάτε τα άχρηστα στους δημόσιους χώρους, αλλά τοποθετείστε τα σε καλάθους!

 

Από τον Δήμο Αθηένου
9 Ιουνίου 2020

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc