Τελευταίες ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε καθαριότητα της Νεκρής Ζώνης στην Αθηένου το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, με τη συμμετοχή μελών της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Δήμος Αθηένου, για πρώτη φορά σε μια διαφορετική συνεργασία με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Αθηένου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, εκστρατεία καθαριότητας της νεκρής ζώνης και άλλων δημόσιων χώρων στην Αθηένου, με τη συμμετοχή και πολλών άλλων φορέων του Δήμου, όπως προσκόπων, ομίλων, συλλόγων και ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών. Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την ατομική ευθύνη για τη διάθεση απορριμμάτων και τη διατήρηση καθαρού περιβάλλοντος γύρω μας.

Στην εκστρατεία λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον  Κορωνοϊό, σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, ενώ η συμμετοχή τόσον από την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, όσο και από τους φορείς του Δήμου Αθηένου, ήταν αθρόα. Όλες οι ομάδες συναντήθηκαν μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο στις 9.00 π.μ., απ’ όπου ξεκίνησε η εκστρατεία.

Τόσον ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, όσο και η κ. Jurga Didziokaite, Αξιωματικός Πολιτικών Υποθέσεων της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, που συμμετείχαν ενεργά στην εκστρατεία, εξήραν τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας που έγινε και τόνισαν ότι με τη συνεργασία της Νεολαίας του Δήμου με την Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά αποτελέσματα προς όφελος όλων.

Μια όμορφη συνεργασία της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο και του Δήμου Αθηένου, της Νεολαίας και άλλων Φορέων του Δήμου Αθηένου, ξεκίνησε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.

Από τον Δήμο Αθηένου

 

Copyright 2022 © Δήμος Αθηαίνου, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc