Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΕ.ΠΟ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς είχε σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 συνάντηση στο Υπουργείο με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννη Καρούσο για συζήτηση του θέματος δημιουργίας Κέντρου Πολίτη στην Αθηένου, για υποβοήθηση των κατοίκων, ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνουν στα αστικά κέντρα για εξυπηρέτηση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε στον κ. Υπουργό ότι για την Αθηένου, με το 80% της ιδιοκτησίας της γης της κατεχόμενο, τη δίοδο από Πυρόϊ προς Λευκωσία κλειστή από το 1974 και τα τόσα άλλα δεινά που έφερε η εισβολή και κατοχή, είναι μεγάλη καθημερινή ταλαιπωρία για να μεταβούν οι κάτοικοι στα μεγάλα αστικά κέντρα για εξυπηρέτηση και εξασφάλιση των υπηρεσιών που παρέχονται από τα Κέντρα αυτά.  Η δημιουργία του Κέντρου Πολίτη θα δείξει στους Αθηενίτες ότι, παρά τα συσσωρευμένα προβλήματα της τούρκικης εισβολής, το Κράτος δεν τους ξεχνά και τους παρέχει τα απαραίτητα για καλύτερη διαβίωση. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος, για υποβοήθηση της δημιουργίας του Κέντρου, είναι έτοιμος να διαθέσει κτίριο ο ίδιος, ώστε να μην χρειάζεται η Κυβέρνηση να πληρώνει ενοίκια.

Ο κ. Υπουργός ήταν πολύ θετικός στο αίτημα και έδωσε οδηγίες στον υπεύθυνο Λειτουργό των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών να έχει τις προσεχείς μέρες συνάντηση στην Αθηένου με τον Δήμαρχο, να επιθεωρήσει τον χώρο λειτουργίας του Κέντρου και να του υποβάλει έκθεση, με σκοπό το συντομότερο να προωθηθεί πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για δημιουργία του Κέντρου Πολίτη στην Αθηένου μέσα στο 2022.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την κατανόηση που επέδειξε.