Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΛΕΣΧΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΟΙΚΙΑ ΜΑΤΤΕΙ)

Ο Δήμος Αθηένου με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο Κέντρο Λαϊκής Δημιουργικότητας Λάρνακας, το οποίο βρίσκεται στον  Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού (Οικία Ματτέι) στη Λάρνακα, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 19/7/21.

Ο στόχος του Κέντρου είναι οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν ζωντανά την κατασκευή και δημιουργία παραδοσιακών έργων λαϊκής τέχνης, όπως είναι οι αθηενίτικες δαντέλες «βενίς», τα λευκαρίτικα κεντήματα, η καλαθοπλεκτική Λιβαδιών και άλλες τέχνες που είναι συνυφασμένες με την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει μέσω της εθελοντικής ομάδας γυναικών Αθηενίτικου κεντήματος και έχει εξασφαλίσει δικό του χώρου για παρουσίαση, έκθεση, δημιουργία, αλλά και διάθεση αθηενίτικων δαντέλων, αλλά και άλλων ειδών που είναι συνυφασμένα με την άυλη πολιτιστική κληρονομιά της Αθηένου.