Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ!»

Συμβολική Διαμαρτυρία έξω από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου

Συμβολική εκδήλωση έξω από το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Αμμόχωστος!» πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Ιουλίου 2021, ανήμερα της 47ης μαύρης  επετείου της Τουρκικής Εισβολής.

Ο Δήμαρχος Αθηένου κύριος Κυριάκος Καρεκλάς και το προσωπικό του Δήμου Αθηένου, μετά από σχετικό κάλεσμα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων Κύπρου,  τήρησαν πεντάλεπτη στάση εργασίας κρατώντας πανό με το συμβολικό μήνυμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ!», προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τις έκνομες ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, αλλά και για την ενίσχυση των αγώνων του Δήμου Αμμοχώστου για την αποτροπή τετελεσμένων από τις κατοχικές δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος, σε σχετική δήλωσή του, τόνισε ότι ως Δήμος και ως Αθηένου  καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο και  εκφράσουμε την απαρέσκειά μας, απέναντι στις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και παράλληλα διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας για δίκαιη επίλυση του Κυπριακού και παράλληλα τη στήριξή μας στον δίκαιο αγώνα του Δήμου Αμμοχώστου.