Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ 1974 ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

Ο Δήμος Αθηένου τέλεσε την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 στην Εκκλησία της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Αθηένου το επίσημο μνημόσυνο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή του 1974, καθώς και δέησης για την ανεύρεση των αγνοουμένων του Δήμου.

Στο μνημόσυνο παρέστη και εκφώνησε επιμνημόσυνο λόγο εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας o κ. Στέλιος Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι του Επάρχου Λάρνακας, του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, του Αστυνομικού Διευθυντή Λάρνακας,  κομμάτων, όλων των φορέων του Δήμου και πλήθος κόσμου, τηρώντας όμως τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον Κορωνοιό.

Στον λόγο του ο κ. Χειμώνας αναφέρθηκε στον αγώνα και τη θυσία των παλικαριών της Αθηένου, ενώ δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για επανέναρξη των συνομιλιών, επίλυση του Κυπριακού, καθώς και διελεύκανση της τύχης όλων των αγνοουμένων της Τουρκικής Εισβολής του 1974.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στους τάφους των πεσόντων στο Κοιμητήριο Αθηένου, που ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο..

Τόσο στην εκκλησία, όσο και στο Κοιμητήριο, άγημα του 68ου Σώματος Προσκόπων Αθηένου έδωσε άλλο χρώμα στην τελετή.