Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Η 2α Απριλίου έχει καθιερωθεί από το 2007 ως η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τις ανάγκες των ατόμων με αυτισμό, συμβάλλοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Αυτή η μέρα γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο και φωταγωγούνται με το χρώμα του μπλε, που έχει καθιερωθεί διεθνώς ως το χρώμα του αυτισμού, κτίρια και ιστορικά μνημεία σε πολλές χώρες του πλανήτη. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο, στο πλαίσιο της ετήσιας Παγκύπριας εκστρατείας ενημέρωσης για τον αυτισμό, που οργανώνει ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου στην  εκστρατεία  «Light Ιt Up Blue», στέλνοντας το μήνυμα της ανάγκης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη διαταραχή του Αυτισμού και με ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο αυτισμός μπορεί να αντιμετωπιστεί και τα άτομα με αυτισμό να βελτιωθούν σημαντικά με την κατάλληλη θεραπευτική και εκπαιδευτική αντιμετώπιση. Αφήνει παράλληλα το μήνυμα της αποδοχής, αλλά και της κοινωνικής στήριξης προς τα άτομα αυτά.

Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει στην εκστρατεία «Light Ιt Up Blue» και στηρίζει τις δράσεις και το έργο του  Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό και έτσι το Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο θα φωτιστεί απόψε με το συμβολικό μπλε χρώμα.

Αγκαλιάζουμε τα άτομα με Αυτισμό, ενημερωνόμαστε για τον Αυτισμό και συμβάλλουμε ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο για την αποδοχή και την ενσωμάτωση των ατόμων με αυτισμό στην κοινωνία μας.