Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΎΟΥ «ΠΟΛΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ URBACT

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου θα λάβει χώρα διαδικτυακά το Τελικό Συνέδριο του Δικτύου Μεταφοράς της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αθηένου για τον Εθελοντισμό «Πόλεις Εθελοντισμού» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αθηένου ως Επικεφαλής Εταίρος, σε συνεργασία με τις επτά πόλεις-εταίρους του Δικτύου και την Επικεφαλής Εμπειρογνώμονα του Δικτύου. Το Συνέδριο αυτό αποτελεί την καταληκτική εκδήλωση των δράσεων του Δικτύου, κλείνοντας έτσι μια πορεία τριών ετών γεμάτη εμπειρίες, ιδέες και επιτεύγματα.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αθηένου, κ. Κυριάκος Καρεκλάς, ενώ η εκπρόσωπος της Γραμματείας του Προγράμματος URBACT κ. Adele Bucella, θα παρουσιάσει την πορεία των Δικτύων Μεταφοράς Καλής Πρακτικής και τα αποτελέσματά τους.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι των οκτώ πόλεων του Δικτύου, με συντονίστρια την Επικεφαλής Εμπειρογνώμονας κ. Maria Joao, θα παρουσιάσουν τα κυριότερα επιτεύγματά τους όσον αφορά τη μεταφορά της Καλής Πρακτικής του Δήμου Αθηένου και τα στοιχεία της. Οι εταίροι του Δικτύου είναι οι Δήμοι: Αθηένου της Κύπρου, Arcos de Valdevez της Πορτογαλίας, Altea της Ισπανίας, Capizzi της Ιταλίας, Altena της Γερμανίας, Radlin της Πολωνίας, Pregrada της Κροατίας και Athy της Ιρλανδίας.

Το κεντρικό μέρος του Συνεδρίου θα αποτελείται από μια σειρά διασκέψεων στρογγυλής τραπέζης με θέμα α) τον αντίκτυπο του εθελοντισμού και της συμμετοχικότητας στη διαχείριση, β) τις τοπικές κοινωνικές πολιτικές, γ) την εταιρική κοινωνική ευθύνη και δ) την εκπαίδευση. Τις διασκέψεις θα συντονίζουν ο κ. Andreas Hollstein, πολιτικός και τέως δήμαρχος της πόλης της Altena, η κ. Μαρία Παπουτσή, εκπρόσωπος του Εθνικού Σημείου Επαφής URBACT Ελλάδας- Κύπρου, ο κ. Luis Roberto, ειδικός σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ο κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Δήμαρχος Αθηένου, αντίστοιχα. Στις διασκέψεις, πέρα από τις πόλεις του Δικτύου «Πόλεις Εθελοντισμού», θα συμμετέχουν και πόλεις άλλων Δικτύων Μεταφοράς URBACT, με ενδιαφέρον στα συγκεκριμένα θέματα.

Το Συνέδριο θα κλείσει με σύνοψη των αποτελεσμάτων και εορτάζοντας την τελική ολοκλήρωση και επιτυχία του προγράμματος.

Στο Συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι δηλώνοντας συμμετοχή στον πιο κάτω σύνδεσμο, μέχρι τις 22 Μαΐου 2021:

https://docs.google.com/forms/d/15OPnA92XecU8aiKno5Of_ki7amkGFKabtAbgfCysdPk

Η Ημερίδα θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στις σελίδες του Δικτύου και του Δήμου στο Facebook.