Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΙΧΑΗΛ ΧΡ. ΚΚΑΣΙΑΛΟΣ , Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΪΦ ΖΩΓΡΑΦΟΥ”

O Δήμος Αθηένου, το Δημοτικό Σχολείο Αθηένου Κ.Α΄ και το Δημοτικό Σχολείο Τρούλλων διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Μιχαήλ Κκάσιαλος, η ζωή και ο βίος του μεγάλου ναΐφ ζωγράφου». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022, από τις 11:00 π.μ. ως τις 2:00 μ.μ., στο  Καλλινίκειο Δημοτικό  Μέγαρο  Αθηένου.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο κ. Κυριάκος Καρεκλάς, Δήμαρχος Αθηένου, ο κ. Γεώργιος Ιωάννου, Κοινοτάρχης Άσσιας και η κ. Δέσποινα Ζαννεττίδου, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Τρούλλων. Κύριοι ομιλητές θα είναι ο κ. Μίμης Σοφοκλέους, Επιστημονικός Διευθυντής του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου – Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού, η κ. Τερέζα Λαμπριανού, Επιθεωρήτρια Τέχνης Δημοτικής Εκπαίδευσης, η κ. Καλλιόπη Πρωτοπαπά, Φιλόλογος – Ερευνήτρια, η κ. Νόλη Μωϋσή, Λειτουργός του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου – Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού, η κ. Ελένη Σιούφτα, Δασκάλα Τέχνης και ο κ. Παναγιώτης Τσακύρης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Μυτιλήνης.

Για το κοινό που ενδιαφέρεται να συμμετέχει είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 3 Ιουνίου 2022, στα τηλέφωνα 24522223, 24811370 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις eshoufta@hotmail.com , mail@athienou.org.cy .

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας.

 

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                            1 Ιουνίου 2022