Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΕΝΟΥ

ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΜΟΥΤΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ο Δήμος Αθηένου, προσηλωμένος στην εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας από τον Κορωνοϊό, τηρώντας τις πρόνοιες των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και λαμβάνοντας υπόψη τα συνεχιζόμενα πολλά κρούσματα στην περιοχή, αλλά συνάμα αντιλαμβανόμενος την κούραση των πολιτών από τον περιορισμό και τις πολύμηνες προσπάθειες για αντιμετώπιση της πανδημίας, ανακοινώνει ότι για φέτος το παραδοσιακό   «Κόψιμο της Μούττης της Σαρακοστής» στον Εκδρομικό Χώρο στο Εξωκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θα γίνει, αλλά διαφορετικά απ’ ό,τι κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηένου θα διευκολύνει τους δημότες με παραχώρηση τραπεζιών και καρεκλών, ως επίσης και με δωρεάν κρασί και ξηρούς καρπούς. Η διοργάνωση όμως μουσικοχορευτικής εκδήλωσης, ο διαγωνισμός τσιαττιστών και ο διαγωνισμός χαρταετού δεν θα γίνουν, για προστασία όλων, μικρών και μεγάλων, αφού το τελευταίο διάστημα παρατηρείται, δυστυχώς, μεγάλος αριθμός κρουσμάτων Κορωνοϊού στην Αθηένου.

Καλείται το κοινό να απολαύσει τη φύση, να αναβιώσει τα έθιμα της Καθαρής Δευτέρας με προσοχή και σύνεση, με την ευχή του χρόνου να επανέλθουμε στον συνηθισμένο εορτασμό της μέρας.

Ο Δήμος Αθηένου εύχεται σε όλους «Καλό Κόψιμο της Μούττης» και Καλή Σαρακοστή και να περάσουν μια όσο γίνεται καλύτερη Καθαρή Δευτέρα.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                         4 Μαρτίου 2022