Ηλεκτρονικές Πληρωμές Λογαριασμών

 

Ο Δήμος Αθηένου παρέχει στους Δημότες του τη δυνατότητα εξόφλησης των Τιμολογίων τους από το Διαδίκτυο.

 

 

 

 

Επικοινωνία

 

Διεύθυνση: Δήμος Αθηένου Λεωφ. Μακαρίου Γ΄, Αρ. 2, 7600 Αθηένου Κύπρος

Τηλ.: +357 24811370

Γραμμή Δημότη: +357 24524004

Ε-mail: mail@athienou.org.cy

 

 

 

 Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου

 

Το Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει την ιστορία της Αθηένου από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα. Κάθε τοπική ιστορία αποτελείται από αμέτρητες συλλογικές και ατομικές ιστορίες και όσο τοπική και αν χαρακτηρίζεται, στην πραγματικότητα εξαπλώνεται στα πέρατα του κόσμου.

 

 

 

 

 Ηλεκτρονική Υποβολή Αιτημάτων

 

Ο Δήμος μας προσφέρει ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου. Το αίτημα σας προωθείται αυτόματα στην αρμόδια υπηρεσία προς διεκπεραίωση.

 

 

 

 

 Εγγραφή στο Ενημερωτικό μας Δελτίο

 

Ο Δήμος Αθηένου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e–mail).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

 

Τελευταίες ειδήσεις

Θεατρική Παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου «ΩΣΠΟΛΛΑΤΕ ΑΡΚΟΝΤΗΝΑΜΕΝ» στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+

Ο Δήμος Αθηένου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 8:00μ.μ., στα πλαίσια των 35 χρόνων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, θα παρουσιασθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αθηένου η θεατρική παράσταση του Σατιρικού Θεάτρου «ΩΣΠΟΛΛΑΤΕ ΑΡΚΟΝΤΗΝΑΜΕΝ».

Η παράσταση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, επ’ ευκαιρία των 35 χρόνων του Προγράμματος, με την υποστήριξη του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.

Στις 7.30μ.μ. φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παραστούν και θα παρουσιάσουν στο κοινό τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους σε ανταλλαγές μέσω του Προγράμματος ERASMUS+.

Στη συνέχεια, και πριν τη Θεατρική Παράσταση, ο Δήμαρχος Αθηένου θα μιλήσει στο κοινό για τις εμπειρίες του Δήμου Αθηένου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ειδικά για το ERASMUS+.

Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει εκπρόσωπος του ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης.

Θα ακολουθήσει στις 8.00μ.μ. η Θεατρική Παράσταση.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι.

Σε όσους εισέρχονται θα παραχωρείται μια μικρή μπουκάλα νερό, προσφορά από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+, με την υποστήριξη του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.

 

Από τον Δήμο Αθηένου                                               10 Οκτωβρίου 2022